a sweets name riddle answer – only 4 genius

a sweets name riddle answer
a sweets name riddle answer

a sweets name riddle

a sweets name riddle

a sweets name riddle is one of the internet’s most baffling riddles for quite some time now. Here is a look at the a sweets name a car name riddle answer with an explanation.

Everyone loves to solve riddles and teasers. Recently, that’s what happened on the internet and social media. The nerds, geeks and just about everyone who loves a good riddle was forced to confront “a sweets name riddle“. We are going to share it below and implore you to put on your thinking cap and come up with the correct answer.

(Don’t worry, a sweets name a medicine name riddle answer is included.)

a sweets name riddle

Find the name using the given clue given below
1) One sweet name

2) One medicine name
3) One film name
4) One girl name
5) One city name
6) One car name
7) One place name
8) One dog name
All these have only one answer.

Ever since this riddle “a sweets name” appeared online, many have tried to answer it and only few have been able to get its answer right.

you all been stuck on this riddle “a sweets name a girl name” for so long …

a sweets name riddle answer

scroll down for the reveal
See the Answer Below – riddle

The correct answer a sweets name riddle is: HONEY

1) A sweet’s name
Answer=>  Honey itself is a sweet. It also used to make may dessert instead of sugar.

2) A medicine’s name?
Answer => Honey has anti-bacterial and anti-fungal properties so it is used as natural antiseptic in traditional medicines

3) A film’s name?
Answer => Honey is a Hollywood movie released in 2003. It is directed by Billie Woodruff.

4) A girl’s name?
Answer => Honey is a very common English name in the US and UK.

5) A city’s name?
Answer => Honey Grove is a city in Texas, US

6) A car’s name ?
Answer => Honey Motors is the famous car manufacturing company in Japan

7) A place name?
Answer => Honey Creek is a place name in Texas, US. 

8) A doggy’s name?
Answer => Honey is a common female dog name.

The Benefit of Riddles

Do you love a good and tricky riddle? Are you pleased if you can work it out? We really recommend that you share riddles with your children and family.

Riddles are not just fun but also more than this they are beneficial for children than you might first imagine and maybe in more ways than you might ever expect too! However we suggest that you don’t give them the answers away too quickly, otherwise many of the benefits are lost…

Riddles can support and improve children’s problem solving, critical thinking skills, logic, concentration, focus and brain dexterity.

Riddles make people laugh out loud. As we all know that laughter is the best thing for relaxing the brain and body, helping us encouraging positive mental health, release stress.

Riddles help people to bond with each other, when we are working out riddles together we become a team on a giant search.

Riddles is also a wonderful challenge which can help children to motivate and continue studying and working.

Riddles have been shown to improve children’s comprehension and creativity. They are likely to learn new words and new ways to use them, subliminally learning rhythm and rhyming.

Leave a comment if you ACTUALLY got the correct solution before reading the complete article, or if you have an other answer for this riddle. And let us know if you’ve heard of any other great riddles!

Be sure to share this awesome riddle with your family and friends on social media to see if they can answer it.

[email-subscribers-form id=”1″]

Leave a Reply